Vastuullisuudesta elämys! Vastuullisuusviestinnän tarinallistaminen

5.4.2023 16:00

Zoom

Haluaisitko kertoa vastuullisuusteoista elämyksellisesti ja tehokkaasti? Tarinallistamisen avulla se onnistuu.

Vastuullisuusviestintä jää usein virallisten ohjeiden ja informatiivisen viestinnän tasolle. Tarinallistaminen auttaa tuomaan organisaatiosi vastuullisuusviestin myös palvelun tasolle, innostamaan ja sitouttamaan asiakkaita kohtaamisissa tunteen kautta. Tarinallistamisen avulla sidot vastuullisuusviestinnän osaksi organisaatiosi erottuvaa brändiä ja markkinointiviestintää.

Tässä webinaarissa opit, mitä hyötyä tarinallistamisesta on vastuullisuusviestinnän kehittämisessä, kuulet esimerkkejä ja pääset tunnistamaan oman organisaatiosi vastuullisuustekoja ja niiden tarinaelementtejä Stooripuu-menetelmän avulla. Stooripuu-linkki toimitetaan koulutukseen ilmoittautuneille.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun asiantuntija. Hän on myös kirjoittanut kirjan Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka’ (Alma Talent 2014).

Tarinat tuottavat tunteita ja vaikuttavat, tarinan avulla erotut laumasta! Lisätietoja ja ilmainen tarinallistamisen opas: www.tarinakone.fi

Kouluttaja: Anne Kalliomäki / Tarinakone Oy

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.3.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

5.4.2023 16:00

Päättyy:  

5.4.2023 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi