Coollan urailta: Ura ulkomailla

23.5.2023 18:00

verkossa

Marraskuu, räntää sataa ja on pimeää. Pimeään vuodenaikaan saattaa käydä mielessä työskentely ulkomailla. Saatat haluta myös kansainväliseen ympäristöön. Muutto ulkomaille ja siellä työskentely ei aina suju ongelmitta. Webinaarissa saatkin konkreettisia vinkkejä mitä huomioida kun työskentelet ulkomailla. Huomioimme webinaarissa eri vaihtoehdot tehdä työtä ulkomailla: Etätyön tekeminen Suomeen ja työn tekeminen paikalliselle organisaatiolle.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Vinkit muuttoon
  • Tulot & Verotus
  • vakuutukset
  • Työskentelyn erot
  • Varaudu yllätyksiin

Webinaarin puhujana Espanjassa työskentelevä insinööri Pasi Vuorio.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Coollan kautta

Koulutuksen on tilannut kattojärjestömme Akavan Erityisalat. Tunnukset Coollaan saat verkkoasioinnista kohdasta Jäsenkoulutus, uravalmennus, webinaaritallenteet.

Ajankohta

Alkaa:  

23.5.2023 18:00

Päättyy:  

23.5.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi