Tuunaustauko - miten työn imua voi vahvistaa?

14.4.2023 09:00

Zoom

Tervetuloa mukaan Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan ’Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen!' Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä.

Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Webinaarissa saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen.

Työn imu on myönteinen tunne ja motivaatiotila, joka lisää työn sujuvuutta ja tuottavuutta. Työn imussa olo on energinen ja työhön halutaan panostaa, työ koetaan merkityksellisenä ja omasta työstä tunnetaan ylpeyttä. Työn imussa työtehtäviin uppoutuu ja työt edistyvät. Suomalaisista työntekijöistä 59% kokee korkeaa tai melko korkeaa työn imua viikottain. Työn imua voi vahvistaa tunnistamalla oman työn voimavara- ja vaativuustekijöitä sekä työtä tuunaamalla. Työn imun kokemus vahvistaa mielen hyvinvointia.

Kouluttaja: Saija Koskensalmi, asiantuntija, työelämän mielenterveys / MIELI Suomen Mielenterveys ry

Saija on kouluttava asiantuntija, jonka tausta on sosiologiassa. Saija on tehnyt pitkän uran työyhteisöjen, työhyvinvoinnin sekä työn voimavarojen vahvistamisen, työn imun ja työn tuunaamisen parissa. Saijan vahvuus kouluttajana on luoda vuorovaikutusta, jonka myötä opittuja teemoja päästään soveltamaan oman työn arkeen.

”Olen paremman työelämän kehittäjä, joka uskoo myönteiseen muutokseen, mielen hyvinvointiin ja voimavarojen vahvistamiseen jokaisen innostavana mahdollisuutena. Jokainen meistä voi ottaa ensimmäisen askeleen omassa arjessaan kohti mieliystävällisempää työpaikkaa. Pienillä teoilla on suuri merkitys."

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.4. klo 9.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

14.4.2023 09:00

Päättyy:  

14.4.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi