Tulkkien kollegailta: Tulkkauksen tallentamisen pelisäännöt

23.1.2023 17:30

Zoom

Tulkkausalalla ollaan laatimassa Kieliasiantuntijoiden aloitteesta yhteistä ohjeistusta tulkkausten tallentamiseen. Ohjeistuksen tavoitteena on saada aikaan yhteiset ja yhtenäiset käytänteet siitä, miten ja milloin tulkkausta voidaan tallentaa. Ohjeistuksesta tulee kielestä tai tulkkausmetodista riippumaton.

Työskentely on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä ja käynnissä olevassa vaiheessa pohditaan viittomakielen tulkkauksen, puhevammaisten tulkkauksen ja kirjoitustulkkauksen näkökulmasta. Toisessa, keväällä 2023 käynnistyvässä vaiheessa mukaan otetaan puhutut kielet.

Mukana on niin tulkkien, tulkkausalan yritysten kuin asiakkaiden eli tulkkien käyttäjien näkökulma. Ohjeistuksen on tarkoitus valmistua vuoden 2023 aikana.

Kutsumme nyt kaikki aiheesta kiinnostuneet tulkit keskustelemaan, millaisia seikkoja tulkkauksen tallentamisen pelisäännöissä olisi hyvä ottaa huomioon. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tulkeille työkielistä tai tulkkaustavasta riippumatta. Tilaisuudessa saa myös kertoa omista kokemuksistaan tulkkauksen tallentamiseen liittyen.

Voit osallistua tilaisuuteen, vaikka et olisi Kieliasiantuntijoiden jäsen.

Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

23.1.2023 17:30

Päättyy:  

23.1.2023 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi