Coollan urailta: Tulevaisuuden ura on moninainen

6.6.2023 18:00

verkossa

Yhä useamman työikäisen työtulot tulevat useammasta lähteestä. Palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistäminen yleistyy kovaa vauhtia. Oman osaamisen esille tuominen on yhä tärkeämpää ja sitä voi buustata esim. kirjoittamalla tietokirjan.

Tulevaisuudessa monityönantajamalli tulee myös yleistymään.

Voit muokata itsellesi merkityksellisen työelämän palapelin tavoin, kuten HR-asiantuntija Jaana Saramies on tehnyt. Webinaarissa hän kertoo kokemuksistaan. Webinaari on erittäin vuorovaikutteinen ja voit lähettää kysymyksesi puhujalle ennakkoon.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Katsaus tulevaisuuden uraan
  • Miksi moninaisuus on mahdollisuus työelämässä?
  • Vinkit hallita monityömallia ja miten alkuun
  • Ajanhallinta monityömallissa

Webinaarin puhujana HR-alan asiantuntija Jaana Saramies.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Coollan kautta

Koulutuksen on tilannut kattojärjestömme Akavan Erityisalat. Tunnukset Coollaan saat verkkoasioinnista kohdasta Jäsenkoulutus, uravalmennus, webinaaritallenteet.

Ajankohta

Alkaa:  

6.6.2023 18:00

Päättyy:  

6.6.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi