Kollega-aamu: Töissä kielipalveluyrityksessä

20.1.2022 09:00

Mitä kieliasiantuntija tekee? Millainen työnkuva kieliasiantuntijalla voi olla? Millaisiin työtehtäviin kieliasiantuntija voi päätyä? Aamukahvisarjassamme kuullaan kieliasiantuntijan työllistymismahdollisuuksista ja jaetaan kokemuksia.

Anneli Waris Moreno on Espanjasta kotoisin oleva Turun yliopistosta valmistunut filosofian maisteri, joka on ehtinyt urallaan työskennellä kääntäjänä, tulkkina sekä Espanjan ulkoministeriöllä suurlähetystössä suurlähettilään avustajana ja kääntäjänä. Vuodesta 2019 Anneli on toiminut Delinguan tulkkauspalveluiden päällikkönä.

Annelin sydäntä lähellä on mahdollistaa korkealaatuiset tulkkauspalvelut, joiden parissa tulkkien on hyvä työskennellä ja jossa tulkattavat saavat tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. Haasteita rakastavana tulkkauksen ammattilaisena Anneli on kuluneen vuoden aikana erikoistunut etenkin etätulkkauksen mielenkiintoiseen maailmaan ja sen kiemuroihin. Anneli työskentelee päivittäin tiiviisti tulkkauksen parissa tulkaten ja kääntäen itsekin.

Kollega-aamukahveilla Anneli kertoo työstään ja siitä miten hän päätyi työskentelemään tulkkauspalveluiden parissa.

Aika: to 20.1.2022 klo 9-10
Paikka: verkossa, Zoom-sovelluksessa

Aamukahvitilaisuus on avoin Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 18.1.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

20.1.2022 09:00

Päättyy:  

20.1.2022 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi