Kollega-aamu: Töissä digitaalisen sisällön kehittäjänä

25.1.2023 09:00

Mitä kieliasiantuntija tekee? Millainen työnkuva kieliasiantuntijalla voi olla? Millaisiin työtehtäviin kieliasiantuntija voi päätyä? Aamukahvisarjassamme kuullaan kieliasiantuntijan työllistymismahdollisuuksista ja jaetaan kokemuksia.

Vuoden ensimmäisen kollega-aamun vieraana on Hanna Heinonen.

Hanna toimii Digital Content Leadina KONE Oyj:ssä, jossa hänen vastuualueenaan on digitaalinen sisällönkehitys ja jakelu. Hänen erikoisosaamisalueitaan ovat informaatioarkkitehtuuri, käyttäjä- ja tehtävälähtöinen dokumentaatio, DITA XML, sisällönhallintajärjestelmät ja muut teknisen viestinnän työkalut.

Hanna valmistui vuonna 2005 filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta englannin kääntämisen ja tulkkauksen koulutusohjelmasta. Vuodesta 2019 hän on ollut tohtorikoulutettavana Tampereen yliopistossa Ihmiset ja teknologiat -tohtoriohjelmassa, tutkimusalanaan ihmisen ja teknologian vuorovaikutus.

heinonen.jpg (127 KB)

Ota aamukahvia ja tule kuulemaan lisää Hannan työstä ja urapolusta.

Aika: ke 25.1.2023 klo 9-10
Paikka: verkossa, Zoom-sovelluksessa

Aamukahvitilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

25.1.2023 09:00

Päättyy:  

25.1.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi