ChatGPT - Tekoälystä työnteon uusi ulottuvuus

7.6.2023 16:00

Zoom

Tule kuulemaan, miten ChatGPT avaa aivan uuden ulottuvuuden luovuuden esille tuomiseen työssä ja parhaimmillaan moninkertaistaa tuottavuuden suunnittelussa, sisällöntuotannossa, ideoinnissa kuin viestinnässäkin.

Mitä on luvassa vuonna 2023?Tutustumme ChatGPT:n mahdollisuuksiin innostavien esimerkkien avullaMiten ChatGPT parhaiten osaa auttaa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan rikastaa esimerkiksi tekoälyn tuottamalla taiteella ja kuvilla? Kuinka helpotat ja nopeutat viestinnän ideoiden tuottamista ja sisältöjen hahmottelua eri kanaviin? Miten voit lisätä tuottavuuttasi ja tehdä työnteosta entistäkin hauskempaa?

Kouluttaja:

Immo Salo, tietokirjailija ja yrittäjä / Bonairo Oy

Immo on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien ja auttanut yrityksiä tekoälyn käyttöönottoon tähtäävissä projekteissa.

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.6. klo 16.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

7.6.2023 16:00

Päättyy:  

7.6.2023 17:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi