Momentum: Rahavointi®

23.3.2023 14:00

verkossa

Kun puhutaan taloudellisesti hyvinvoinnista, yleensä korostetaan kovia tietoja ja taitoja – esimerkiksi sijoittamisesta ja budjetoinnista. Budjettihiiri Henri Hujalan lanseeraama Rahavointi® on laajempi käsite taloudelliselle hyvinvoinnille ja siinä huomioidaan erityisesti myös itsetuntemus ja itseluottamus. Rahavoinnissa valokeilaan nousevat myös oman talouden tunteminen ja vapaus, johon liittyvät sekä sijoittaminen että niin sanottu oman jutun luominen. Rahavoinnista 90% on päänsisäisiä taitoja ja vain 10% kovia taitoja.

Tämä webinaari tuo uusia näkökulmia henkilökohtaiseen talouteen ja haastaa avartamaan omaa ajattelua. Mitä raha minulle tarkoittaa? Opimme oivaltamaan rahan merkityksen välineenä, ei itsessään tavoiteltavana asiana – tavoitteena on paremminkin lisätä tyytyväisyyttä elämään. Se heijastuu myös sosiaalisiin suhteisiin ja työelämään.

Asiantuntijana budjettihiiri Henri Hujala.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu Momentumin sivuilla keskiviikkona 22.2. klo 10.00. Tilaisuus on kaikille avoin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

***

Tukea työnhakuun

Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Haluamme tukea työnhakuasi ja työllistymistäsi yhteistyössä muiden akavalaisten ammattiliittojen kanssa. Voit osallistua korkeakoulutetuille tarkoitettuihin, työllistymistä edistäviin vertaistukiryhmiin, koulutuksiin ja webinaareihin, kuunnella podcasteja tai vaikkapa liittyä sparrausryhmään. Nämä työllistymishankkeet ovat jäsenille maksuttomia.

Lue lisää Momentumista

Ajankohta

Alkaa:  

23.3.2023 14:00

Päättyy:  

23.3.2023 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Momentum

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi