Puun ja kuoren välissä? Esihenkilön jaksaminen -työpaja

19.5.2023 09:00

Zoom

Kohderyhmä: esihenkilötyötä tekevät Akavan Erityisalojen jäsenet

Hei esihenkilö, miten jaksat?

Jatkuva muutos ja tasapainon löytäminen uusien toimintatapojen edessä on haastavaa, puhumattakaan siitä, ettei aika tahdo riittää kaikkeen. Tässä työpajassa jaamme esihenkilönä toimimisen iloja ja harmeja. Etsimme yhdessä ratkaisuja johtamistyön ja jaksamisen tueksi - armollisesta itsensä johtamisesta ammentaen.

Kouluttaja:

Krista Kohtakangas (HTT) on työelämän armollisuudesta väitellyt työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittäjä. Hän haluaa oivalluttaa ihmisiä heidän kyvyistään johtaa itseään sekä rohkaisee ihmisiä välittämään itsestään ja toisistaan. Työssään Lapin yliopistossa hän kehittää digiajan työskentelyn sujuvuutta kunnissa, yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Webinaarista tehdään tallenne teoriaosuudesta, ei ryhmäkeskusteluista.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 19.5. klo 9.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

19.5.2023 09:00

Päättyy:  

19.5.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi