Projektinhallintataitoja kieliasiantuntijalle

3.10.2022 17:00

verkossa

Haluatko tietää, miten kielipalvelutöitä, erityisesti käännös- ja kielentarkistustöitä voisi organisoida tehokkaasti? Kaipaatko vinkkejä siihen, miten projektinhallintaan, kuten aikataulutukseen, tiedostonhallintaan ja töiden seuraamiseen, kuluvaa aikaa voisi minimoida niin, että sitä riittää enemmän  varsinaiseen kielipalvelutyöhön?

Voit hyödyntää koulutuksessa saatuja vinkkejä laajasti erilaisissa kielipalvelualan tehtävissä. Samalla koulutuksessa sivutaan muun muassa kannattavuutta, asiakastyytyväisyyttä ja työssä jaksamista.

Kouluttajana toimii Kieliasiantuntijat ry puheenjohtaja ja palvelumuotoilija Suvi Seikkula. Suvi on toiminut lähes vuosikymmenen käännöstoimiston projektipäällikkönä ja sitä ennen käännöskoordinaattorina. Koulutuksessa kuulet hänen parhaat vinkit ajan- ja projektinhallintaan.

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä, joita mahdollisuuksien mukaan käsitellään tilaisuudessa. Jos aika ei itse tilaisuudessa riitä, saat vastauksen kirjallisena jälkikäteen tai voit esittää kysymyksen vetäjälle tilaisuuden jälkeen.

Koulutus on avoin ja maksuton Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan su 2.10. mennessä.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Projektinhallintataitoja kieliasiantuntijalle

Myynti päättyy 2.10.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

3.10.2022 17:00

Päättyy:  

3.10.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi