Palautumisen taito työssä - stressi ja palautuminen

3.2.2023 09:00

Zoom

Tervetuloa Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen.

Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä. Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen mielen hyvinvointia ja voimavaroja vahvistaen.

Palautumisen merkityksestä puhutaan varsin paljon, mutta työpäivän aikana tapahtuva palautuminen on tutkimusten mukaan suomalaisilla työntekijöillä vähäistä. Stressillä ja palautumisella on valtava merkitys niin työkyvyllemme kuin mielellemme. Palautumisen taitoja opettelemalla, palautumisen esteitä tunnistamalla sekä työpaikalla uusia toimintatapoja luomalla voidaan vaikuttaa merkittävästi työhyvinvointiin.

Kouluttaja: Anna Nuorteva, asiantuntija, työelämän mielenterveys, MIELI Suomen Mielenterveys ry

Anna on toiminut kymmenen vuoden ajan työelämän ja osaamisen kehittämisen asiantuntijana ja esihenkilönä koulutus- ja valmennuskentällä. Annan vahvuus kouluttajana on työelämän ja mielen hyvinvoinnin yhteyden luominen, voimavarojen tunnistaminen sekä palautumisen vahvistaminen työn arjessa. Annan kouluttaessa osallistujat pääsevät soveltamaan osaamistaan omaan arkeen ja työhön.

”Haluan on olla rakentamassa kestävää työelämää, jollaisen voin hyvillä mielin jättää tuleville sukupolville. Kestävä työelämä on osaamista ja oppimista arvostavaa, ihmistä kunnioittavaa ja mielenterveyttä vahvistavaa.

Ilmoittadu koulutukseen 3.2. klo 9 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Webinaari tallennetaan.

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

3.2.2023 09:00

Päättyy:  

3.2.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi