Opi paremmaksi neuvottelijaksi - Avaimet onnistuneeseen neuvotteluun

16.5.2022 16:00

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine, mutta olla silti riittävän tiukka neuvottelija? Miten puhua rahasta? 

Neuvottelutaitoja tarvitsevat kaikki erilaisia sopimuksia neuvotellessaan. Tämä koulutus on suunnattu jokaiselle, joka haluaa parantaa neuvotteluosaamistaan. Voit osallistua koulutukseen olit sitten työelämässä, opiskelija, itsensätyöllistäjä tai tällä hetkellä pois työelämästä. 

Koulutuksessa käydään läpi hyviä neuvottelutyylejä ja annetaan valmiudet ymmärtää itselle tyypillistä käyttäytymistä neuvottelutilanteessa. Saat konkreettisia neuvotteluvinkkejä, joiden avulla voit valmistautua neuvotteluihin rakentavasti ja neuvotella strategisen luovasti ottaen huomioon sekä omat että neuvottelukumppanin tarpeet.  

Koulutuksen sisältö:

  • Rakentava neuvottelutyyli
  • Itselle luontaisen käyttäytymistyylin ymmärtäminen ja tietoinen hallitseminen 
  • Neuvottelunuotit – konkreettisia vinkkejä neuvotteluihin valmistautumiseen, neuvottelutilanteeseen ja neuvottelujen jälkihoitoon
    • Erityisesti: neuvottelujen herättämät tunteet, hankalat neuvottelutilanteet  

Luento-osioiden lisäksi koulutukseen sisältää keskusteluja, testejä ja ryhmätyötä. 

Koulutus kestää noin 4 tuntia ja se sisältää taukoja. 

Kouluttajasta:

Kouluttajana toimii Lottaliina Pokkinen.

Lottaliina Pokkinen on koulutukseltaan viulisti ja juristi (OTL). Jo yli 20 vuoden ajan hän on auttanut maamme eturivin artisteja, kirjailijoita, kuvataiteilijoita ja muita luovien alojen tekijöitä heidän sopimusneuvotteluissaan. Sopimus- ja neuvottelukulttuurin kehittäjänä Lottaliina on omassa intohimoammatissaan. 

 

Koulutukseen voivat osallistua Kieliasiantuntijat ry:n jäsenet. 

Järjestämme koulutuksen yhteistyössä Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU:n kanssa.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

16.5.2022 16:00

Päättyy:  

16.5.2022 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi