Kiinnostaako hattu ja miekka - minustako tohtori?

26.10.2022 14:30

Zoom

Kohderyhmä:
opiskelijat ja vastavalmistuneet Akavan Erityisalojen jäsenet

Sisältö ja tavoite:

Oletko miettinyt akateemista jatkotutkintoa ja tohtoriksi väittelemistä? Mitä kaikkea väitöskirjatutkimukseen kuuluu ja mistä lähteä liikkeelle? Tässä webinaarissa kuulet yhden tohtoritarinan aina tutkimussuunnitelman tekemisestä apurahojen hakemiseen ja väitökseen asti. Lisäksi tarkastelemme tohtoroitumisen arvoa työelämälle ja omalle asiantuntijuudelle. Lopussa on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Kouluttaja:
Krista Kohtakangas (HTT) on työelämän armollisuudesta väitellyt työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittäjä. Hän kokee tärkeäksi ihmisten oivalluttamisen heidän itsensä johtamisen kyvyistään sekä rohkaisee ihmisiä välittämään itsestään ja toisistaan. Työssään Lapin yliopistossa hän kehittää digiajan työskentelyn sujuvuutta kunnissa, yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne. Tilaisuuden järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ilmoittaudu 26.10. klo 14 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Ajankohta

Alkaa:  

26.10.2022 14:30

Päättyy:  

26.10.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi