Mielenterveyttä vahvistava lähijohtaminen

5.5.2023 09:00

Zoom

Tervetuloa Mieli ry:n toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan ’Mielellään töissä – voimavarojen ja hyvinvoinnin vahvistaminen!’ Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä.

Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Webinaarissa saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen.

Mielenterveyden johtaminen on investointi, joka tuottaa tulosta ja työhyvinvointia. Hyvä mielenterveys on työkyvyn perusta. Mielen hyvinvoinnin edistäminen heijastuu myönteisesti työn tuottavuuteen ja lisää hyvinvointia. Mielenterveyteen panostaminen on kannattavaa niin työntekijälle, työyhteisölle kuin myös koko organisaatiolle. 

Organisaatiot, jotka ovat omistautuneet mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen esimerkiksi henkilöstöä ja johtoa kouluttamalla, ovat voineet vahvistaa työn tuottamaa hyvinvointia, asiakastyytyväisyyttä ja tulosta.

Kouluttaja:
Marjo Lehtinen
, työhyvinvointipäällikkö, psykologi, Työelämän mielenterveys -yksikkö / MIELI Suomen Mielenterveys ry

Marjolla on pitkä, yli 15 vuoden kokemus esihenkilötyöstä kansainvälisessä yritysmaailmassa. Marjo on työnohjaaja (STOry) ja tekee myösurheilijoiden psyykkistä valmennusta.

Marjon koulutuksissa yhdistyy vankka käytännön kokemus ja monipuolinen ymmärrys ihmisen toiminnasta. 

”Yhdessä tekeminen, luottamus ja toisen kunnioittava kohtaaminen ovat arvoja, joita haluan työelämässä edistää. Niiden avulla luodaan hyvän mielen työpaikkoja, joissa ihmiset voivat kokea työnsä merkitykselliseksi.”

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.5. klo 9.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

5.5.2023 09:00

Päättyy:  

5.5.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi