Kieliasiantuntijan yrittäjyystaidot: asiakashankinta ja hinnoittelun vaikeus

6.10.2022 17:00

verkossa (lähitapaaminen mentoriohjelman osallistujille)

Kieliasiantuntijoiden mentoriohjelman lokakuun tapaamisessa on teemana yrittäjyystaitoihin olennaisesti kuuluvat asiakashankinta ja oman työn hinnoittelu. Teemoihin johdattaa kaksi alustusta, joiden lomassa ja jälkeen käydään yhdessä keskustelua.  

Mistä löydän asiakkaita? Millaisia asiakkaita kannattaa tavoitella? Alustajana on kääntäjäyrittäjä Ian Mac Eochagáin, joka aktiivisesti kehittää omaa yritystoimintaansa. Ian pohtii alustuksessaan sitä, millaisia asiakassuhteita kannattaa tavoitella ja miten niitä voi rakentaa.  

Miten hinnoitella oma asiantuntijuus ja tehty työ? Mitä kaikkea työn hinnoittelussa pitäisi ottaa huomioon? Mistä tiedän, milloin myyn työni liian halvalla? Miten nostaa oman työn hintaa? Kieliasiantuntija joutuu usein tasapainottelemaan omien ja toimeksiantajiensa vaatimusten ristipaineessa. Työstä saatavan korvauksen pitää olla kannattava, mutta myös asiakkaalle kohtuullinen.   

Av-kääntäjä, yrittäjä Annika Karvonen puhuu hinnoittelun ongelmista omien kokemustensa perusteella. Annika on kokenut kääntäjä ja innostava puhuja, joka on löytänyt omat ratkaisunsa kannattavaan yritystoimintaan.  

Illassa kuulemme myös Annikan ja Ianin uratarinat. Miten heistä tuli kieliasiantuntijoita ja millaiset urat heillä tähän asti on ollut. 

 

Tapahtuma on osa Kieliasiantuntijat ry:n mentoriohjelmaa, mutta tapahtumaa voi seurata etänä Teamsissä myös ne Kieliasiantuntijat ry:n jäsenet, jotka eivät osallistu mentoriohjelmaan. Paikan päälle vastaanotamme vain mentoriohjelmaan osallistuvat.

Tapahtumasta ei tehdä tallennetta.

Voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 2.10. mennessä.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Kieliasiantuntijan yrittäjyystaidot: asiakashankinta ja hinnoittelun vaikeus

Myynti päättyy 2.10.2022 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

6.10.2022 17:00

Päättyy:  

6.10.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa (lähitapaaminen mentoriohjelman osallistujille)


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi