Luottamustoimissa Kieliasiantuntijat ry:ssä

10.10.2023 18:00

verkossa

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä Kieliasiantuntijat ry:ssä? Haluatko muuten vain tietää, millaisia tehtäviä yhdistyksemme hallituksessa on ja mitä mieltä hallituksen jäsenet ovat hallitustyöstä?

Hallitustyöskentely voi saada aikaan mielikuvia ison pölyisen pöydän ääressä asiakirjakasojen takana nuijaa pamputtavasta tylsistyneestä puheenjohtajasta, joka monotonisella äänellään lukee kokouksen esityslistan kohtia. "Avaan keskustelun. Ei keskustelua. Suljen kohdan. Päätetään esityksen mukaisesti ja siirrytään seuraavaan kohtaan."

Tällainen mielikuva oli ainakin puheenjohtajallamme Suvi Seikkulalla, kunnes hän yllättyi iloisesti. Työskentely onkin yhteisistä tärkeistä teemoista keskustelua, sparrailua, ideointia, ajatusten pallottelua, verkostoitumista kieliasiantuntijakollegoiden kanssa ja paljon muuta. Mutta mitä kaikkea oikeastaan?

Tule kuuntelemaan, kun Suvi, varapuheenjohtaja Ilona Repponen ja varsinainen jäsen Hannele Ruokonen kertovat, mitä he tekevät hallituksessa ja sen alaisissa työryhmissä ja millaisia kokemuksia heillä on ollut.

Tilaisuudessa on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä. Hallituksen jäsenet seuraavalle kaudelle valitaan yhdistyksen syyskokouksessa marraskuussa.

Koulutus on jäsenillemme avoin ja maksuton. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 8.10.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   10.10.2023 18:00
Päättyy:   10.10.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi