LinkedIn alkeet -työpaja – profiili kuntoon

23.3.2023 16:00

Zoom

Tässä kolmen tunnin työpajassa perustetaan LinkedIn-tili ja käydään läpi perusasiat palvelusta ja sen käytöstä. Luot askel kerrallaan itsellesi LinkedIn-tilin: omat tietosi, opinnot ja koulutukset, työkokemuksen ja nykystatuksen.

Työpajassa käsitellään palvelun toiminnallisuudet, oppimismahdollisuudet ja työkalut. Opit myös verkostoitumisen tärkeyden, päivitystiheyden vaikutukset sekä oman henkilökuvan rakentamisen edut. Työpajassa tehdään paljon käytännön harjoituksia ja saat paljon vinkkejä sekä esimerkkejä LinkedInin käytöstä.

Työpajan ensimmäisellä tunnilla perustetaan tili ja käydään läpi perusasioita. Toisen tunnin aikana keskitytään verkostoitumiseen ja oman osaamisen esilletuomiseen ja kolmannen tunnin aikana opit ammatillisesta kehittymisestä sekä työnhaun sujuvuudesta.

Voit osallistua tähän työpajaan myös, jos sinulla on vanha LinkedIn-tili, jonka käytön haluat aloittaa uudestaan. Varmistathan kuitenkin, että pääset tilillesi.

Osallistuaksesi sinulla tulee olla tietokone internetyhteydellä, toimiva sähköposti, oma kuvasi tallennettuna tietokoneesi työpöydälle sekä oppimisen intoa.

Kouluttaja:

Liisa Siitonen, Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Työpajasta ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.3. klo 12.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

23.3.2023 16:00

Päättyy:  

23.3.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi