Coollan urailta: Levon ja palautumisen haasteet työikäisellä

13.12.2022 18:00

Zoom

Uni, ravinto ja liikunta muodostavat palautumisen kolmion. Näistä uni on tärkein, sillä väsyneenä esim. näläntunne kasvaa ja hyvästä ravitsemuksesta on todella vaikeaa pitää kiinni. Oman terveyden kokonaisvaltainen edistäminen ilman riittävää unta on mahdotonta.

Uraillassa unilääkäri Henri Tuomilehto kertoo, miten voit vaikuttaa omilla toimillasi unen laatuun. Hyväunisille on tarjolla vinkkejä, miten vahvistaa omaa unta ja miksi näin kannattaa tehdä.

Suomessa yksi viidestä kärsii uniongelmista. Kaikki meistä eivät nuku todellakaan hyvin. Uraillassa opit erottamaan itsestä johtuvan unettomuuden ja lääketieteellisesti määritellyn unihäiriön. Molemmat ovat korjattavissa, ja kuulet miten. Lisäksi Henri käsittelee stressin merkitystä uneen. Monesti syytämme unettomuudesta stressiä, vaikka todellisuudessa stressi testaa unitaitojasi.

Puhuja: Unilääkäri ja hyvän unen lähettiläs, Henri Tuomilehto

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat yhdessä Coolla Oy:n kanssa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tunnukset Coollaan saat verkkoasioinnista kohdasta Jäsenkoulutus, uravalmennus, webinaaritallenteet.

Ajankohta

Alkaa:  

13.12.2022 18:00

Päättyy:  

13.12.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi