Kuinka luon uraa digitaalisesti?

13.10.2022 16:00

Zoom

Asiantuntijan uraa voi ja kannattaa luoda digitaalisesti. Ajankohtaiset digitaaliset ilmiöt ja teemat vievät asiantuntijan askeleen edelle nykyisessä uratilanteessa, joista kouluttaja Liisa Siitonen Xennek Oy:stä kertoo.

Aiheet liittyvät LinkedIn:in mahdollisuuksiin, alustatalouteen, oman osaamisen kehittämiseen, henkilöbrändin rakentamiseen, sosiaaliseen asiantuntijuuden myymiseen sekä uravaihtoehtoihin. Ajankohtaisia ilmiöitä ovat videon tärkeys, kyky osata sanoittaa omaa osaamista sekä löydetyksi tuleminen. Työllistymisen teemoja ovat uravalmennukset, sparraukset sekä urasuunnittelu.

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy. Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom! Webinaarista ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu 13.10. klo 15.30 mennessä.

Koulutuksen järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ilmoittaudu tästä

Ajankohta

Alkaa:  

13.10.2022 16:00

Päättyy:  

13.10.2022 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi