Tulkkien kollegailta 28.4.

28.4.2022 17:00

Tämä kollegailta on tarkoitettu kaikille tulkeille. Tule kohtaamaan muita tulkkeja ja vaihtamaan ajatuksia työstä ja työelämästä! 

Tilaisuudessa on tarkoitus kokoontua rennossa ilmapiirissä yhteisten asioiden äärelle, kohdata kollegoita ja luoda uusia tuttavuuksia. Yhteisissä tapaamisissa vahvistetaan tulkkien ammatillista verkostoa. 

Kieliasiantuntijat ry järjestää kevään aikana kerran kuussa tulkeille kollegaillan, johon voivat osallistua niin Kieliasiantuntijoiden jäsenet kuin jäsenyydestä kiinnostuneet. Etätilaisuuksiin on vapaa pääsy. Pääsääntöisesti kokoonnumme kuun viimeiseinä torstaina. 

 

Aika: to 28.4.2022. Kello 17-18.30
Paikka: Verkossa, Zoom-sovelluksessa

Kevään muut tapaamiset:

to 28.4. 
ti 31.5. 
to 16.6. 

Huom! Ilmoittaudu kuhunkin tapahtumaan erikseen.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.4.2022 17:00

Päättyy:  

28.4.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi