Kollega-aamu: Työ av-käännöstoimistossa

21.11.2023 09:00

verkossa

Mitä kieliasiantuntija tekee? Millainen työnkuva kieliasiantuntijalla voi olla? Millaisiin työtehtäviin kieliasiantuntija voi päätyä? Aamukahvisarjassamme kuullaan kieliasiantuntijan työllistymismahdollisuuksista ja jaetaan kokemuksia.

Marraskuun aamukahvivieraana on Saga Vera Oy:n toimitusjohtaja Janne Kauppila. Janne kertoo omasta urapolustaan ja työstään av-käännöstoimistossa. Hän myös kertoo siitä, millainen on elokuvan käännösprosessi ja mitä av-käännöstoimistolta ja kääntäjältä vaaditaan ennen kuin suomalainen elokuva lähtee levitykseen.

Janne on valmistunut humanististen tieteiden kandidaatiksi Vaasan yliopistosta pääaineenaan viestintätieteet ja sivuaineenaan ranska. Hän tekee graduaan Everything Everywhere All at Once -elokuvan käännösprosessista ja on luvannut itselleen valmistua filosofian maisteriksi kesällä 2024.

Ota aamukahvia ja tule kuulemaan lisää Jannen työstä ja urapolusta.

Aika: ti 21.11.2023 klo 9-10
Paikka: verkossa, Zoom-sovelluksessa

Aamukahvitilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.11.2023 09:00

Päättyy:  

21.11.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi