Kollega-aamu: Töissä arabian kielen tulkkina

5.4.2023 09:00

verkossa

Mitä kieliasiantuntija tekee? Millainen työnkuva kieliasiantuntijalla voi olla? Millaisiin työtehtäviin kieliasiantuntija voi päätyä? Aamukahvisarjassamme kuullaan kieliasiantuntijan työllistymismahdollisuuksista ja jaetaan kokemuksia.

Huhtikuun aamukahville omasta työstään ja urapolustaan tulee kertomaan tulkkiyrittäjä Aino Vesanen.

Aino on arabian kielen maisteri Helsingin yliopistosta ja Suomen ensimmäinen rekisteröitynyt natiivi suomalainen arabian oikeustulkki. Yrittäjänä hän toiminut vuodesta 2016. Vuonna 2022 Aino perusti kollegoidensa kanssa Manaara Oy:n, jossa hän toimii kielipalvelupäällikkönä.

Aino on myös rohkea ja luova käännösalan kehittäjä mm. ammattiyhdistyksen luottamustehtävien ja muun vaikuttamistyön kautta. Ikuinen uuden opiskelu ja työn laadun kehittäminen myös kollegoiden välisen rakentavan yhteistyön kautta on Ainolle sydämen asia.

Ota aamukahvia ja tule kuulemaan lisää Ainon työstä ja urapolusta.

Aika: ke 5.4.2023 klo 9-10
Paikka: verkossa, Zoom-sovelluksessa

Aamukahvitilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Töissä arabian kielen tulkkina

Myynti päättyy 5.4.2023 08:45

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

5.4.2023 09:00

Päättyy:  

5.4.2023 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi