Itsensätyöllistäjien ja monityöläisten aseman parantaminen

1.2.2023 08:30

Zoom

Tule kuulemaan asiantuntijakeskustelua itsensätyöllistäjien sekä monityöläisten sosiaali- ja työttömyysturvan kehittämisestä sekä kollektiivisen neuvotteluoikeuden tarjoamista mahdollisuuksista.

Alustajina ovat itsensätyöllistäjien ja monityöläisten edunvalvonnan konkarit Petri Savolainen (edunvalvontajohtaja, Journalistiliitto) sekä Helena Lamponen (johtaja, edunvalvonta- ja lakipalvelut, Akavan Erityisalat). Keskustelua moderoi TAKUn toiminnanjohtaja Nea Leon kanssa Kieliasiantuntijat ry:n toiminnanjohtaja Hanna Gorschelnik

Tilaisuuden järjestää Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry osana Kulttuurikahvit-tapahtumasarjaansa. Tapahtuma on avoin myös Kieliasiantuntijoiden jäsenille.

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta livenä tai ennakkoon. Tervetuloa mukaan! 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, eikä edellytä Kieliasiantuntijoiden jäsenyyttä. Kutsu siis myös kaverisi tai kollegasi mukaan! Pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan ennakkoon, sillä osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 31.1.

Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.2.2023 08:30

Päättyy:  

1.2.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi