Hukassa (työ)elämässä? – Lisää voimavaroja opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille

21.11.2022 16:00

Zoom

Tämä koulutus on suunnattu opiskelijoille ja vastavalmistuneille sekä nuorten kanssa töitä tekeville Kieliasiantuntijoiden jäsenille.

 

Sisältö ja tavoite

Tuntuuko oma polku työelämässä sumuiselta ja maailmantilanne pelottavalta? Jatkuva epävarmuus tulevaisuudesta ja ahdistuksen tunne voivat tehdä olosta näköalattoman, jolloin opiskelu- ja työarki saattaa tuntua raskaalta.

Tämä työpajamuotoinen webinaari auttaa tiedostamaan omia voimavaroja, kehittämään hyvinvointitaitoja ja lisäämään uskoa itseesi ja tulevaan. Webinaari on suunnattu erityisesti opiskelijoille ja työuraansa aloitteleville ammattilaisille, mutta myös kaikille niille, jotka ovat kiinnostunut vahvistamaan omia voimavarojaan. Varaa webinaarin äärelle muistiinpanovälineet, niin pääset osallistumaan itsetuntemusta lisääviin tehtäviin.

 

Kouluttaja

Maaria Tommila (FM), joka toimii Hidasta elämää -hyvinvointimediassa tuottajana ja kirjoittaa Sydämellä, Maaria -hyvinvointiblogia.

 

Ilmoittautuminen

Webinaari tallennetaan.

Tilaisuuden järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ilmoittaudu 21.11. klo 15.30 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

 

Ajankohta

Alkaa:  

21.11.2022 16:00

Päättyy:  

21.11.2022 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi