Kutsu tuli! Kuinka valmistaudun videohaastatteluun?

24.4.2024 15:00

Zoom

Kahden tunnin aikana saat käytännön vinkkejä ja täsmäohjeet, joiden avulla voit valmistautua onnistuneesti tulevaan videohaastatteluun.

Koulutuksen sisältö:

  1. Tekninen valmistautuminen: Käymme läpi, miten varmistat laitteistosi ja yhteytesi toimivuuden haastattelua varten. Opit myös yleisimmät tekniset ongelmat ja niiden ratkaisut.
  2. Ympäristön valmistelu: Opit valitsemaan sopivan taustan ja valaistuksen videohaastatteluusi. Annamme vinkkejä häiriötekijöiden minimoimiseen sekä ääni- että kuvaympäristössä.
  3. Kuvakulma ja esiintyminen: Neuvomme, miten asetat kameran oikein ja miten kuvakulma vaikuttaa viestintääsi. Käsittelemme myös nonverbaalisen viestinnän merkitystä ja annamme vinkkejä itsevarmaan esiintymiseen.
  4. Harjoitukset ennen haastattelua: Tarjoamme konkreettisia harjoituksia, joiden avulla voit harjoitella vastaamaan kysymyksiin sujuvasti ja vakuuttavasti.
  5. Hissipuhe: Opettelemme rakentamaan lyhyen ja ytimekkään hissipuheen, joka tiivistää osaamisesi ja tavoitteesi. Annamme harjoituksia hissipuheen hiomiseen.

Koulutuksen aikana opit kehittämään valmiuksiasi teknisesti sujuvaan videohaastatteluun. Kehityt luomaan ammattimaisen ensivaikutelman etäyhteyden välityksellä. Saat myös työkaluja itsevarmuuden ja vakuuttavuuden lisäämiseen haastattelutilanteessa ja pääset harjoittelemaan tiiviin hissipuheen rakentamista ja esittämistä.

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom.! Webinaarista ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu koulutukseen 24.4. klo 15 mennessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tapahtuman järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ohjeet Zoom-työpajaan:

  • Rekisteröityessäsi mukaan työpajaan, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä työpajan osallistumislinkki lähetetään ko. sähköpostiin. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla. Työpaja on aina osallistava, joten huomioithan, että myös osallistujien videokuvia olisi mukava nähdä esim. pienryhmätyöskentelyn aikana.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-työpaja toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Osallistujalista näkyy kaikille osallistujille työpajassa. Kaikki osallistujat pystyvät itse säätämään ääntä ja videokuvaansa. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Ajankohta

Alkaa:  

24.4.2024 15:00

Päättyy:  

24.4.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi