Rohkeaa yhteistyötä

30.8.2024 09:00

Zoom

Miten uskaltaisin sanoa mielipiteeni ääneen? Miten vältämme tiimissä teilaukset ja pääsemme rohkeasti uusien ajatusten äärelle? Rohkea yhteistyö vaatii tilaa erilaisille osallistumisen tavoille.

Ideoidessa on helpompi mukautua toisen mielipiteeseen kuin tuoda eroava näkemys esiin. Ryhmätyötilanteessa etsimme turvallisuutta rohkeiden ajatusten kustannuksella. Koulutuksessa syvennytään turvallisen osallistumisen esteisiin ja erilaisiin tapoihin, joilla uusia ajatuksia voi tuoda esiin. 

Tämän koulutuksen myötä:

  • tunnistat luovan yhteistyön esteitä ja edistäviä tekijöitä
  • saat työkaluja erilaisten osallistumisen tapojen huomioimiseen
  • luot tilaisuuksien vetäjänä tilaa aidosti uudenlaiselle ajattelulle

Kouluttaja: Tuomas Tirkkonen on fasilitoija ja fasilitoinnin valmentaja, jonka tavoitteena on saada ihmisten välinen yhteistyö kukoistamaan. Hän on ohjannut luovaa yhteistyötä yrityksensä Tupu Creativen kautta vuodesta 2019. Koulutukseltaan hän on tradenomi (ylempi AMK) ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK).

Huom! Webinaarista tehdään tallenne. Emme lähetä koulutusten jälkeen linkkejä tallenteisiin, vaan niitä pääsee katsomaan verkkoasiointimme kautta. Julkaisemme tallenteet pääsääntöisesti koulutusta seuraavana arkipäivänä.

Ilmoittaudu mukaan 30.8. klo 9 mennessä

Ajankohta

Alkaa:   30.8.2024 09:00
Päättyy:   30.8.2024 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi