Yrittäjä – Tee hyvä sopimus!

17.5.2024 09:00

Webinaari

Kohderyhmä: Akavan Erityisalojen ammatinharjoittaja- ja yrittäjäjäsenet

Sisältö ja tavoite: Liikesopimukset, eli yritysten väliset sopimukset ovat arkipäivää yrityksissä. Tuntemalla liikesopimusten perusperiaatteet voi säästää aikaa ja välttää ylimääräistä huolta erilaisissa sopimustilanteissa.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • Sopimuksen syntyminen
  • Sopimuksiin liittyvät erimielisyydet ja sopimuksen rikkominen sekä riitojen ratkaisu
  • Sopimuksen päättäminen
  • Ennakoiminen ja varautuminen sopimuksiin liittyviin riskeihin – muistilista sopimusten tekemiseen

Kouluttaja: Atte Rytkönen-Sandberg, asiantuntija / Suomen Yrittäjät

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu tapahtumaan 17.5. klo 9.00 mennessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuman järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Ajankohta

Alkaa:  

17.5.2024 09:00

Päättyy:  

17.5.2024 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi