LinkedIn-asiantuntijuus: Kiehtovat sisällöt ja profiilin kohotus

28.8.2024 15:00

Zoom

Oletko jo tutustunut LinkedInin perustoimintoihin, mutta pohdit, mistä aiheista päivityksesi voisivat kertoa? Kaipaatko ideoita, miten tuoda esiin omaa osaamistasi ja erottua joukosta kiinnostavilla sisällöillä?

Tämä työpaja on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat syventää LinkedIn-taitojasi ja käyttää alustaa entistä tehokkaammin oman asiantuntijuutesi esiin tuomiseen. Opit, kuinka voit hyödyntää LinkedInin tarjoamia mahdollisuuksia omien taitojesi ja saavutustesi esille tuomiseen. Saat vinkit profiilisi kehittämiseen siten, että se kuvastaa ammatillista brändiäsi ja houkuttelee uusia mahdollisuuksia.

  • Social Selling: Ymmärrä, miten voit myydä osaamistasi sosiaalisessa mediassa luomalla arvoa seuraajillesi.
  • Oman osaamisen esilletuonti: Oppia, miten korostaa taitojasi ja saavutuksiasi niin, että ne herättävät kiinnostusta.
  • Profiilin optimointi: Mitä tietoja profiilissasi kannattaa korostaa ja mitä ehkä välttää.
  • LinkedInin tilastot: Opi, mitä tilastoja seuraamalla saat arvokasta tietoa sisältöjesi toimivuudesta.
  • Aktiivinen sisällöntuottaja: Kehitä taitojasi tuottaa säännöllisesti sisältöä, joka puhuttelee kohderyhmääsi.
  • LinkedIn Creator Mode: Tutustu tähän toimintatapaan ja siihen, miten se voi auttaa sinua tavoittamaan laajemman yleisön.

Valmistautuminen: Varmista ennen työpajaa, että pääset kirjautumaan LinkedIn-tilillesi ja että profiilisi on ajan tasalla. Tämä interaktiivinen työpaja tarjoaa sekä teoreettista taustatietoa että käytännön harjoituksia, joiden avulla voit välittömästi alkaa kehittää omaa LinkedIn-presenssiäsi. Liity mukaan oppimaan, miten voit hyödyntää LinkedIniä asiantuntijuutesi näyttämönä ja luoda merkityksellisiä yhteyksiä alasi ammattilaisten kanssa.

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom! Työpajasta ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu mukaan 28.8. klo 15 mennessä

Ajankohta

Alkaa:   28.8.2024 15:00
Päättyy:   28.8.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi