Luova tekoäly 2024

12.6.2024 16:00

Zoom

Päivitämme tekoälytiedot kuntoon ennen kesälomia! Mitä on tapahtunut ChatGPT:n, Microsoftin Copilotin tai Googlen Geminin suhteen kevään aikana? Mitä olisi hyvä tietää ja ottaa huomioon, kun hyödyntää luovaa tekoälyä omassa työssään?

Luova tekoäly avaa uuden ulottuvuuden luovuuden esille tuomiseen työssä ja parhaimmillaan moninkertaistaa tuottavuuden niin suunnittelussa, sisällöntuotannossa, ideoinnissa kuin viestinnässäkin.

Webinaarin jälkeen tiedät:

  • Mitä on tapahtunut kevään aikana tekoälysovelluksissa?
  • Miten voit lisätä tuottavuuttasi ja tehdä työnteosta entistäkin hauskempaa?
  • Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun työskentelee tekoälyn kanssa.

Webinaarin aikana sinulla on mahdollisuus kysellä teemaan liittyvistä asioista suoraan asiantuntijaltamme Immo Salolta.

Kouluttaja: Immo Salo, tietokirjailija ja yrittäjä / Bonairo Oy

Immo on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien ja auttanut yrityksiä tekoälyn käyttöönottoon tähtäävissä projekteissa.

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu koulutukseen 12.6. klo 16 mennessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tapahtuman järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ohjeet Zoom-webinaariin:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Ajankohta

Alkaa:  

12.6.2024 16:00

Päättyy:  

12.6.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi