LinkedIn alkeet – profiili kuntoon -työpaja

4.6.2024 15:00

Zoom

Tervetuloa osallistumaan työpajaan "LinkedIn alkeet – profiili kuntoon". Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, joka haluat saada LinkedIn-profiilisi täyteen iskuun ja oppia hyödyntämään tätä alustaa työnhaussa tai ammatillisen osaamisesi esittelyssä.

Koulutuksessa käydään läpi LinkedIn-tilin perustamisen perusteet ja varmistetaan, että osaat hyödyntää palvelua tehokkaasti.

Koulutuksen sisältö:

  1. Tilin perustaminen: Opastamme sinut LinkedIn-tilin perustamisen läpi vaihe vaiheelta.
  2. Profiilin täydentäminen: Käymme yhdessä läpi, miten täydennät henkilötiedot, koulutuksen ja työkokemuksen.
  3. LinkedInin perustoiminnot: Tutustumme LinkedInin perustoimintoihin ja opimme, kuinka päivität profiiliasi tehokkaasti.
  4. Verkostoituminen: Annamme vinkkejä aktiiviseen verkostoitumiseen ja sen merkitykseen urakehityksessä.
  5. Käytännön harjoitukset: Teemme yhdessä harjoituksia, jotka auttavat sinua vahvistamaan LinkedIn-taitojasi.

Koulutuksen hyödyt: Osaamisesi ja kokemuksesi esittely ammattimaisella tavalla LinkedInissä. Opit paremmat valmiudet työnhakuun ja verkostoitumiseen. Kehität kykyä päivittää ja ylläpitää profiilia itsenäisesti ja tehokkaasti.

Koulutuksen vaatimukset: Oma tietokone ja sähköpostiosoite, jolla pääset kirjautumaan LinkedIniin. Tuore kasvokuva profiilia varten. Motivaatio oppia ja kehittyä LinkedInin käytössä.

Lähde mukaan kehittämään itseäsi ja varmista, että LinkedIn-profiilisi on ajan tasalla ja kertoo parhaalla mahdollisella tavalla osaamisestasi!

Koulutuksen toteutus: Työpaja järjestetään interaktiivisena etäkoulutuksena, ja siihen osallistuminen vaatii tietokoneen, toimivan sähköpostiosoitteen kirjautumista varten, oman kasvokuvan profiilia varten ja intoa oppia uutta. Työpajan aikana on mahdollisuus saada ohjausta ja vastauksia kysymyksiin.

Kouluttaja: Liisa Siitonen / Xennek Oy

Liisa on toiminut 23 vuoden ajan markkinointiviestinnän parissa ja 11 vuotta kouluttajana. Kouluttajana Liisa on saanut erinomaista palautetta innostavuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Somesta Liisa löytää ammatillista tietoa, uusia kontakteja ja kissavideoita. Lisää tietoa Liisasta löydät: www.linkedin.com/in/liisasiitonen/

Huom.! Työpajasta ei tehdä tallennetta.

Ilmoittaudu tapahtumaan 4.6. klo 15 mennessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tapahtuman järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ohjeet Zoom-työpajaan:

  • Rekisteröityessäsi mukaan työpajaan, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä työpajan osallistumislinkki lähetetään ko. sähköpostiin. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla. Työpaja on aina osallistava, joten huomioithan, että myös osallistujien videokuvia olisi mukava nähdä esim. pienryhmätyöskentelyn aikana.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-työpaja toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Osallistujalista näkyy kaikille osallistujille työpajassa. Kaikki osallistujat pystyvät itse säätämään ääntä ja videokuvaansa. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Ajankohta

Alkaa:  

4.6.2024 15:00

Päättyy:  

4.6.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi