TJS kouluttaa: Planetaarinen työhyvinvointi

11.4.2024 17:00

Teams

Kevään TJS-työhyvinvointiwebinaarin aiheena on planetaarinen työhyvinvointi. Maksuton webinaari on suunnattu kaikille Akavan ja STTK:n liittojen jäsenille ja työntekijöille.

Webinaarissa opit, mitä planetaarinen työhyvinvointi ja ekososiaalinen sivistysajattelu tarkoittavat. Hahmotat, miten luonnon hyvinvoinnista huolehtiminen voi parantaa yksilön ja sitä kautta myös organisaation hyvinvointia ja tuottavuutta. Saat välineitä oman työhyvinvoinnin tarkasteluun ja kehittämiseen.

Kouluttaja: Aku Varamäki

Aku Varamäki tutkii työn murrosta ja kehittää työntekijäkokemusta muotoilun keinoin yrityksessään Workday Designers. Aku on myös tietokirjailija. Hän on julkaissut kirjat Future Proof ja Planetaarinen vaatekaappi.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tapahtuman järjestää TJS Opintokeskus.

Ajankohta

Alkaa:  

11.4.2024 17:00

Päättyy:  

11.4.2024 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

TJS Opintokeskus

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi