Työnhyvinvointikortti

28.5.2024 08:30

Zoom

Akavan Erityisalat järjestää Työhyvinvointikortti® -koulutuksen yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Aika: tiistai ja keskiviikko 28.5. ja 29.5. klo 8.30-12.30

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu niin esihenkilöille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle kuin kaikille muillekin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Sisältö ja tavoite:

  • työhyvinvoinnin näkökulmat
  • työhyvinvointi johtamisessa
  • työyhteisön toiminta
  • terveys ja työkyky

Koulutuksen tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.  Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää rooleja ja vastuita.

Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Päivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä koulutuksen jälkeen. Päivän päätteeksi kertaat oppimaasi tentin avulla. Koulutuksen ja tentin suoritettuasi saat haltuusi Työhyvinvointikortin.

Koulutus voi tarjota uusia ideoita myös käynnissä olevaan kehittämiseen. Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa parhaiten, kun hyvinvoinnin kehittäminen on osa työpaikan kokonaiskehittämistä. Koulutusta ei ole tarkoitettu työpaikan akuutteihin kriisitilanteisiin.

Kouluttaja: Paula Antell, koulutus- ja kehittämisasiantuntija, TJS Opintokeskus

Webinaareista ei tehdä tallenteita.

Ohjeet ilmoittautumiseen:

  • Työhyvinvointikorttikoulutukset ovat hyvin suosittuja ja täyttyvät nopeasti. Tästä sekä koulutuksen kustannuksista johtuen ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut kuitenkin perumaan osallistumisesi, teethän sen mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta voimme nostaa osallistujia varasijoilta koulutukseen.

  • Työhyvinvointikortin saaminen edellyttää molempiin koulutusaamupäiviin osallistumista. Työhyvinvointikorttikoulutukseen kuuluu kertaus, joka suoritetaan toisen koulutuspäivän päätteeksi. Emme voi järjestää muita kertausmahdollisuuksia.

Ilmoittaudu tapahtumaan 13.5. mennessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Ajankohta

Alkaa:   28.5.2024 08:30
Päättyy:   29.5.2024 12:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat, Työturvallisuuskeskus, TJS Opintokeskus

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi