Omanlainen hyvä työarki - tukea neuromoninaiselle

12.4.2024 09:00

Zoom

Neuromoninaisuus työelämässä - omanlainen hyvä työarki -webinaari on suunnattu etenkin neuromoninaisille henkilöille itselleen. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä diagnoosia; oma kokemus ja halu ymmärtää itseään ja/tai työystävää riittää. 

Webinaari johdattelee havainnoimaan kognitiivista erilaisuutta osana yksilöllistä moninaisuutta. Koulutus syventää ymmärrystä näkymättömistä kuormitustekijöistä työarjessa ja tarjoaa mahdollisuuden päästä vahvistamaan ymmärrystä itsestä ja omista vahvuuksista.

Aamupäivän aikana käsitellään neuromininaisuuden mahdollisia vaikutuksia työarkeen mm. itsensä johtamisen, tiimityön, vuorovaikutuksen ja työssä jaksamisen näkökulmista. Webinaari auttaa löytämään itselle sopivia, voimavaroja vahvistavia ja työssäjaksamista tukevia toimintamalleja. 

Koulutus rakentuu osittain myös osallistujien toiveiden pohjalle. Teemoja voivat olla esimerkiksi: 

 • kuormitustekijöiden tunnistaminen ja säätely   
 • itselle sopivien toimintamallien tunnistaminen 
 • epävarmuuden sietämisen taidot 
 • itsetuntemus ja tunteiden säätely työarjessa  
 • rohkeuden vahvistaminen  
 • vahvuudet ja niiden hyödyntäminen  
 • toiminnanohjauksen tuki   
 • tiimityö, sosiaaliset tilanteet ja vuorovaikutus työyhteisössä 
 • itsemyötätuntotaidot työarjessa kannattelevana voimavarana

Webinaarin aikana pääset mukaan oppimaan, innostumaan ja syventämään ymmärrystä itsestäsi ja omasta parhaastasi. 

Kouluttaja: Riikka Seppälä

Riikka on kokenut yritysvalmentaja, coach, Dare to Lead -ohjelmassa kouluttautunut fasilitaattori, neuropsykiatrinen valmentaja ja erikoistunut psykologisen turvallisuuden luomiseen, empatiataitoihin sekä neurodiversiteetin ymmärtämiseen

Webinaarista tehdään tallenne. 

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 7.4.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tapahtuman järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ohjeet Zoom-webinaariin:

 • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
 • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
 • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
 • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
 • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
 • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Ajankohta

Alkaa:  

12.4.2024 09:00

Päättyy:  

12.4.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi