Monimuotoinen työyhteisö – psykologinen turvallisuus ja diversiteetti

4.10.2024 09:00

Zoom

Tervetuloa Akavan Erityisalojen ja MIELI ry:n yhdessä toteuttamaan Mieli työssä -webinaarisarjaan.

Mielen vahvistaminen on työelämätaito. Mielenterveys on kivijalka kyvyllemme elää täyttä elämää ja tehdä töitä. Työssä mielen hyvinvointia voi vahvistaa arkisilla keinoilla voimavaroja lisäämällä. Hyvinvoiva mieli tuo työhön intoa, energiaa, motivaatiota ja sitoutumista. Mieliystävällisen työpaikan rakentaminen on työyhteisön yhteinen asia. ​

Webinaarisarja keskittyy mielen hyvinvoinnin ja voimavarojen vahvistamiseen kolmen eri teemakokonaisuuden myötä. Webinaarissa saat tietoa, vinkkejä ja oivalluksia, miten teemaa voi soveltaa oman työn ja työyhteisön arkeen mielen hyvinvointia ja voimavaroja vahvistaen.

Olemme kaikki yksilöitä ja erilaisia keskenämme. Tämä ihmisten monimuotoisuus – diversiteetti – koostuu monesta eri osatekijästä ja päälle päin näemme näistä vain pienen osan. Työelämässäkin keskeinen työhön ja yhdessä tekemiseen vaikuttava tekijä on monimuotoisuus.

Koulutuksessa tutustutaan monimuotoisuuteen ja mihin sitä tarvitaan töissä sekä miten psykologisesti turvallinen työyhteisö ovat toistensa tuki, jotka saavat mielen hyvinvoinnin töissä vahvistumaan ja työn sujumaan tuottaen iloa työhön.

Kouluttaja: Mari Huhtiniemi, asiantuntijapsykologi ja kouluttaja / Työelämän mielenterveys -yksikkö, MIELI Suomen Mielenterveys ry

”Haluan olla vahvistamassa oivallusta siitä, että jokainen meistä voi osaltaan vaikuttaa sekä omaan että työyhteisön hyvinvointiin. Vastuu tästä on yhteinen. Hyvinvointi työssä rakentuu jokapäiväisessä arjessa ja työn on mahdollista olla myös hyvinvointia edistävää. Uskon arvostavan, yhdenvertaisen ja voimavarakeskeisen kohtaamisen sekä arjen tekojen voimaan. Yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnin vahvistaminen ennakoivalla otteella on sekä inhimillistä että ajallisia ja taloudellisia resursseja säästävää.”

Lisää työelämän mielenterveydestä: https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/tietoa-mielenterveyden-vahvistamisesta/tyoelamanmielenterveys/

Huom! Webinaarista tehdään tallenne. Emme lähetä koulutusten jälkeen linkkejä tallenteisiin, vaan niitä pääsee katsomaan verkkoasiointimme kautta. Julkaisemme tallenteet pääsääntöisesti koulutusta seuraavana arkipäivänä.

Ilmoittaudu mukaan 4.10. klo 9 mennessä

Ajankohta

Alkaa:   4.10.2024 09:00
Päättyy:   4.10.2024 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi