Uusi työpaikka - juridiikkaa työpaikan vaihtamisen tueksi

29.10.2024 15:30

Zoom

Toisinaan vaihtamalla paranee, työelämässä(kin). Silloin on edessä työpaikanvaihdos, joka on mahdollisuus ja riski sekä jännittävä ja jossain määrin monimutkainenkin tilanne. Siinä on syytä huomioida vino pino asioita niin suhteessa silloiseen kuin tulevaankin työsuhteeseen ja työnantajaan. Webinaarissa käydään läpi työpaikan vaihtamisen kannalta olennaisia asioita, joita on hyvä ottaa huomioon uudessa tilanteessa.

Kouluttaja: Juho-Heikki Leppänen, lakimies / Akavan Erityisalat

Huom! Webinaarista tehdään tallenne. Emme lähetä koulutusten jälkeen linkkejä tallenteisiin, vaan niitä pääsee katsomaan verkkoasiointimme kautta. Julkaisemme tallenteet pääsääntöisesti koulutusta seuraavana arkipäivänä.

Ilmoittaudu mukaan 29.10. klo 15.30 mennessä

Ajankohta

Alkaa:   29.10.2024 15:30
Päättyy:   29.10.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi