Viittomakielen etätulkkaus toimivaksi

25.1.2022 17:00

Matleena Messo ja Marianna Pajunen laativat oppaan viittomakielen etätulkkaukseen osana Tulkkaustoiminnan kehittämisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoaan. Opas julkaistaan tammikuussa 2022.

Koulutuksessamme Matleena ja Marianna esittelevät opasta, joka pohjautuu viittomakielen tulkkauksen kentältä kerättyihin kokemuksiin ja havaintoihin. Oppaassa annetaan käytännön vinkkejä moniin asioihin, joita etätulkkauksessa pitää huomioida, mutta myös neuvoja etätulkkaustilanteiden hallintaan. Oppaassa nostetaan esiin myös työhyvinvointi ja sopimusasiat.

Tilaisuudessa on myös mahdollista jakaa lisää kokemuksia ja ajatuksia etätulkkauksesta ja sen kehittämisestä kollegoiden kesken.

Aika: 25.1. kello 17–19
Paikka: verkossa, Zoom
Kouluttajat: Matleena Messo, Marianna Pajunen

Koulutus on suunnattu viittomakielen tulkeille ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Koulutus on suomenkielinen.

Etätulkkaus toimivaksi – Opas viittomakielen etätulkkaukseen -käsikirjan julkaisee Kieliasiantuntijat ry tammikuussa 2022.  Opinnäytetyöhön voi tutustua osoitteessa https://www.theseus.fi/handle/10024/507469.

Jäsenhinta: Koulutus on maksuton, sillä se kustannetaan SVT ry:n perinnöstä, jota käytetään tulkkien koulutuksiin. Luethan kuitenkin peruutusehdot, sillä määräajan jälkeen tekemistä peruutuksista tai osallistumatta jättämisestä lähetämme laskun.

Koulutus on avoin Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Viittomakielen etätulkkaus toimivaksi

Myynti päättyy 25.1.2022 00:01

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

25.1.2022 17:00

Päättyy:  

25.1.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi