Asiantuntija hybridityön maailmassa

8.2.2023 14:30

Zoom

Mitä kuuluu hybridityöntekijän arkeen? Monessa organisaatiossa on etsitty ratkaisuja uuteen normaaliin, sovittaen etä- ja lähityötä yhteen eri tavoin. Yhtä lailla omat työtavat hakevat muotoaan. Miten tukea keskittymistä, miten välttää jumit?

Webinaarissa jaetaan tutkimuksiin ja käytännön kokemuksiin perustuen vinkkejä oman työn johtamiseen ja pientenkin oivallusten avulla asiantuntijatyön sujuvoittamiseen kestävällä tavalla.

Kouluttaja: Krista Kohtakangas (HTT) on työelämän armollisuudesta väitellyt työhyvinvoinnin ja johtamisen kehittäjä. Hän kokee tärkeäksi ihmisten oivalluttamisen heidän itsensä johtamisen kyvyistään sekä rohkaisee ihmisiä välittämään itsestään ja toisistaan.

Työssään Lapin yliopistossa hän kehittää digiajan työskentelyn sujuvuutta kunnissa, yrityksissä ja muissa organisaatioissa.

Osallistujille lähetetään ennakkokysely ennen webinaaria.

Webinaarista tehdään tallenne.

Ilmoittaudu 8.2. klo 14.30 mennessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Tilaisuuden järjestää kattojärjestömme Akavan Erityisalat.

Ajankohta

Alkaa:  

8.2.2023 14:30

Päättyy:  

8.2.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Akavan Erityisalat

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi