Kieliasiantuntijan yrittäjyystaidot: Asiakasviestintä ja verkostoituminen

26.1.2023 17:00

verkossa (lähitapaaminen mentoriohjelman osallistujille)

Kieliasiantuntijoiden mentoriohjelman tammikuun tapaamisessa on teemana yrittäjyystaitoihin olennaisesti kuuluvat asiakasviestintä ja verkostoituminen. Teemoihin johdattaa kaksi alustusta, joiden lomassa ja jälkeen käydään yhdessä keskustelua.  

Kääntäjä-yrittäjä Mili Viita Tekstiräätäleistä sukeltaa asiakasviestinnän syvään päätyyn ja herättelee miettimään, miten asiakkaalle kannattaa viestiä ja miten asiakasviestinnän avulla rakennetaan hyvää asiakassuhdetta.

Kielialan moniosaaja Suvi Seikkula puhuu verkostojen merkityksestä ja purkaa verkostoitumisen myyttejä. Verkostoituminen ei ole vaikeaa vaan itse asiassa hyvin hauskaa!

Illassa kuulemme myös Milin ja Suvin uratarinat. Miten heistä tuli kieliasiantuntijoita ja millaiset urat heillä tähän asti on ollut. 

Tapahtuma on osa Kieliasiantuntijat ry:n mentoriohjelmaa, mutta tapahtumaa voivat seurata etänä myös ne Kieliasiantuntijat ry:n jäsenet, jotka eivät osallistu mentoriohjelmaan. Paikan päälle vastaanotamme vain mentoriohjelmaan osallistuvat.

Tapahtumasta ei tehdä tallennetta.

Voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 22.1. mennessä.

Koulutus on maksuton.

Tapahtumaan voivat osallistua vain jäsenemme.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.1.2023 17:00

Päättyy:  

26.1.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

verkossa (lähitapaaminen mentoriohjelman osallistujille)


Järjestäjä

Kieliasiantuntijat ry

toimisto@kieliasiantuntijat.fi

Ilmoittautuessasi annat suostumuksen tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojasi tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Käytämme tallentamiasi tietoja vain tämän tapahtuman järjestämiseen esim. ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Ilmoittautumistiedot poistetaan 6 kuukauden sisällä.

Voit lukea verkkosivuiltamme lajemman rekisteriselosteen: Näin käsittelemme henkilötietojasi